|
•
|
|
|
May 21, 2010 | 15:04 |
|
|
שלום, אני נמצא בהליכי גירושין ויש לי ילדה בת שנתיים. אני מעורב מאוד בגידולה מגיל 0. ב-4 חודשים אחרונים אני ובת זוגתי פרודים אך מחלקים את הזמן עם הילדה (כולל לינות) באופן שווה. היא לא מסכימה למשמורת משותפת ותהליך הגישור נראה תקוע. שאלותיי:
1.מה הסיכוי שלי במשפט לקבל משמורת משותפת?
2. אם האמא תהיה המשמורנית ותרצה לעבור לגור למקום מגורים מרוחק האם עצם העובדה שאין לי משמורת תאפשר לביהמ"ש לתת לה לעבור (ובכך בעצם לא יתאפשר לי אפילו הסדרי ראייה נרחבים)?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 01, 2010 | 11:13 |
|
|
1. הסיכוי נמוך שכן עד גיל 6 שנים קיימת 'חזקת הגיל הרך' לפיה ייטב לילד להיות במשמורת אצל אמו לפחות עד הגיעו לגיל 6, בגיל הזה הילד זקוק להשגחה ולטיפול צמודים, כך שמקומו הטבעי אצל האם.
במרבית המקרים האם היא ההורה המשמורן, אם כי לאחרונה אנו עדים ליותר מקרים בהם האב מבקש להיות ההורה המשמורן או משמורת משותפת.
ככלל, כאשר יש מחלוקת בעניין משמורת או הסדרי ראייה, ישנה התערבות של עובדים סוציאליים ומוגש תסקיר סעד לבית המשפט המגבש את המלצותיהם.
2. לא תוכל למנוע את מעבר האם למקום מגורים אחר (אם כי תוכל לנסות).
איילת סיטון, עו"ד
מידע נוסף תוכל לקבל באתר:
http://www.siton-law.co.il
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 27, 2010 | 02:42 |
|
|
בעקבות זאת מומלץ לכל אחד להחליט איזה מבין הטיפולים האופטימאלית ביותר עבורו, ישנם כמה סוגים של ציפוי שיניים במחירים ואיכויות נפרדות. ציפוי שיניים העשוי מחרסינה חשוב נורא מכיוון שהוא נשמר לאורח שנים רבות והוא אולטימטיבי לכם, אף על-פי שפרוצדורה זה הינו מאזגד מכיוון שבפעולה זה מורידים שכבות מינוריות מהשן וזה יכול לגרום נזק לשן. ציפוי שיניים הינו מטרד כלכלי וכלכלי לא מינימלי, מכיוון שבכל הטיפולים כמובן נעזרים בחומריים לשן וחומרים אלו יקרים נורא ולא מבטיחים תעודת אחריות עם השנים. אם כי על פי מה שאני יודע צריך להקפיד על היגיינה וניקיון חלל הפה, אם תשאלו אותי ציפוי שיניים למיטב ידיעתי אינו דבר שהייתי ממליצה עליו.
מפני שזוהי מתודה יותר עדיפה ופשוט לבצע אותה, טכנולוגיה כמו טיפול של ציפוי שיניים מתאים לכל אדם אשר רוצה לשפר את מראה שיניו הקדמיות. הטיפול מתבצע במרפאה או בקרב דוקטור פרטי בעל רשיון ומוסמך לעבודה מסוג זה, עקב כך שהפעולה כדאי להתבצע באופן או צורה העדיפה ביותר ללא לבצע נזק לפה של האדם שעובר את הטיפול של ציפוי שיניים. בפעולה הטיפול עצמו הרופא משחיז קצת את שן האדם – דבר שלא פוגע בשן האדם בצורה משמעותית, משום שהמטפל מסיר שכבה דקה יחסית מהשן של הגבר המטופל. בחלק הבא של הפרוצדורה הדוקטור מדביק בדבק על השן של האדם המטופל ציפוי העשוי קרמיקה באופן או צורה שתכסה את השן הקודמת, בניגוד למאטודות אחרות של ציפוי שיניים בהן מחליפים את השן כולה.
קישור מצורף:
ציפוי שיניים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 13:53 |
|
|
בזכות חומצה לא טובה המצטברת בגוף איברים שונים עלולים להיפגע וכתוצאה מכך הגבר יכול לחלות במחלה קשה ואף שלא יהיה אפשר לרפאה, מתי שאנו אוכלים למעלה מדי חלבונים זה מזיק לגופינו.עקב כך שבני אדם צורכים כמות גדולה של חלבונים קיימות אלטרנטיבות של מוצרי מזון המכילים פחות חלבונים ומוצרים אלו ניתנים בעיקר לספורטאים, אנשים רבים לא מודעים לעובדה כי צורכים כמות מופרזת של חלבונים. חוסר חלבונים עלול להוביל גם הוא לתוצאה לא טובה, כתוצאה מחוסר חלבונים הגבר יחוש תחושת מותשות שתחבל בתפקוד היום-יומי ועוד בעיות רבות.
עקב זאת שעם התפתחות השנים הטאכנולוגיה התפתחה ישנו למעלה מידע על הסובב אותנו ובעיקר על החומרים הנזקקים ומצויים בגופינו, לפני זמן מה באוקראינה חקר הגוף החי והצומח אינו היה מפותח בחקר חלבונים. חלבונים הם אחד מאבות המזון ובהחלט שגופנו זקוק לכך, משום שחלבונים אינם נמצאים רק בגוף האדם אפשר לספק אותו לגבר על בסיס יום-יומי בכל עת שאנו זקוקים לו.מחמת העובדה שלחלבונים מקצוע קריטי בתפקוד גופינו קיים הצורך לצרוך אותו במידה נכונה, חלבונים מצויים בגוף האדם ומרכיבים את השרירים והרקמות בגופינו. בגילאים אחרים כמות חלבונים הנזקקת לצריכה ביום אחרת, ככל שבן האדם מבוגר יותר כך כמות חלבונים שלה הוא זקוק גדולה יותר.
קישור מצורף:
חלבונים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 16, 2010 | 09:20 |
|
|
שלום,
בעלי חתום על הסכם מזונות מול גרושתו של מזונות + חצאים למינהים, גרושתו הגישה לו קבלות של 5000 ש"ח על טיפולים פסיכו' לבנם,לפי ההסכם היא חייבת את הסכמתו, והיא לא עשתה זאת ולא יידעה אותו בדבר, זה סכום לא מבוטל מה עלינו לעשות? כמו כן בעבר בעלי הלווה לה סכום של 60000 ש"ח שהיא טרם פרעה,אין כל הוכחת הלוואה מלבד העברת הכסף לח-ן שלה, יש אפשרות קיזוז של סכום זה מול ההוצל"פ? ולבסוף ברצוני לומר שהיו שנים שהוא שילם הכל לבד, חוגים, שכ"ל וכו' האם יתחשבו בזה? תודה, שלי.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| נסיעות מרובות לאיסוף הילדים
|
גיאר |
|
|
Jan 26, 2010 | 11:21 |
|
|
למישהו יש מושג מה ניתן לעשות נגד גרושה שעברה להתגורר במרחק גדול ממני ולכן עליי לנסוע 5 פעמים בשבוע למקום מגוריה על מנת לאסוף את הילדים ולהחזירם?
הדבר גורם לי לשעות מרובות על הכביש ולמרמורים רבים שלא נדבר על עלויות הדלק הרבות.
יש משהו לעשות בנידון? האם יש תקדים בו בית המשפט מורה לאמא להשתתף בנטל ההסעות?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 26, 2010 | 09:47 |
|
|
אני מעונין לקחת אבהות אבל כרגע אני לא חי עם האשה אנחנו לא נשואים מה לגבי הביטוח לאומי האם האשה לא תהיה מוכרת כאם חד הורית והאם אני חוץ מזה שאני נותן כסף אני לא אוהב להיות מחויב לאף אחד חוץ מאלוקים ואני לא דתי שוב אבל האם הביטוח לאומי יכול לתבוע אותי איזה תביעה כל שהיא מזונות
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 03, 2010 | 10:51 |
|
|
שאלתי: ביתי בת ה-16 רוצה לצאת לחו"ל לשבוע עם הסבא והסבתא. האם אני צריכה לדאוג לאיזה אישור מהאבא שתוכל לצאת מהארץ? אנחנו גרושים, אין צו עיכוב יציאה. משהו שאני צריכה לדעת בכדיי שלא תהיה אי נעימות בשדה תעופה??
תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
| מבחינת רשות שדות התעופה ומשטרת
|
shailaw |
|
|
Jan 18, 2010 | 11:59 |
|
|
הגבולות / משרד הפנים אין צורך בשום אישור לגבי קטין שלא הוצא ביחס אליו צו עיכוב יציאה.
מבחינת דיני המשפחה את חייבת להודיע לאבא על הנסיעה ופרטי הנסיעה, ולקבל הסכמתו העקרונית.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 18, 2010 | 12:04 |
|
|
תודה על התשובה.
אך צר לי כי היא בהחלט הייתה מטעה אותי. לידיעתך....
חייב בכל צורה שהיא, מסמך מעו"ד נוטריון ולא פחות| |. אישור חתום על הקטינה, המלווים, ואישור ההורים!!
בלי מסמך נוטריון אין מצב שביתי הייתה עולה לטיסה.
וזאת לאחר בדיקה אישית ותשובה בכתב מרשות שדות התעופה, משטרת הגבולות.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 18, 2010 | 11:57 |
|
|
שלום לכולם,
אני מתכבד לפתוח היום מחדש את הפורום, בתקווה שיהפורום יהיה שוקק פעילות כמו בעבר.
עו"ד אמיר שי
|
|
|
|
|
|
|
|
|